Hvad skal du give dine medarbejdere i julegave?

Ansat der åbner sin julegave
Hvad skal du give dine medarbejdere i julegave?
Henrik Andersen
-
15/10/2022
-

Er du i tvivl om, hvad du skal forære til dine medarbejdere, når de går på juleferie? Det kan være svært at vælge, da det på én og samme tid skal holde sig inden for det budget, du må forære gaver for, samtidig med at det skal være en gave, der rent faktisk kan bruges. Se en række forslag her.

Et gavekort er en god firmagave

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal forære dine medarbejdere i julegave, så er det altid en god idé at forære dem et gavekort, hvor de selv vælger, hvilken forretning det skal bruges til. Det vil være en fremragende gave, fordi det er umuligt at vælge én type julegave, som alle bliver glade for – og det er for besværligt at vælge individuelle julegaver.

Samtidig er det en julegave, som rent faktisk kan bruges, hvilket gør den velegnet som firmajulegave. Det er ikke bare et eller andet produkt med et logo på, som i bund og grund fungerer som promovering af virksomheden, selvom det selvfølgelig også kan være en fornuftig gave. Find eksempler på firmajulegaver her.

En gavekurv kan altid bruges

Selvom det kan være svært at finde en julegave, som alle i virksomheden rent faktisk kan bruge til noget, så er en lækker gavekurv fyldt med delikatesser altid en fornuftig løsning. Her kan du eksempelvis vælge nogle gode flasker vin, chokolade og andre ting, som medarbejderne med garanti vil blive glade for.

Man kan aldrig få nok af delikatesser og lækkerier, og derfor er gavekurven oplagt som julegave til dine ansatte. Her er der også mulighed for at lægge gavekortet ned blandt de mange andre lækkerier, hvis det skal være lidt mere spændende, end at de ansatte hver især bare får stukket et gavekort i hånden.

Herudover kan du også gøre sådan, at medarbejderne selv har mulighed for at vælge deres julegave, hvis den bare befinder sig inden for det budget, som er afsat. Du kan eksempelvis vælge tre forskellige valgmuligheder, og så vælger man selv, hvilken man synes, passer bedst til én.

Find flere gode julegaver til dine ansatte her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps